NL FR EN

Vakantieregeling 2018

  • Dr. Demaerel zal afwezig zijn vanaf maandag 02/07 tot en met vrijdag 06/07/2018 en van 06/08 tem 17/08/2018.
  • Dr. Van Dierdonck zal afwezig zijn vanaf maandag 09/07 tot en met vrijdag 27/07/2018


GDPR

Beste patiënten, lees zeker onze privacyverklaring even door!

Belangrijkste wijzigingen voor u:

-gezondheidsgegevens zullen niet meer per email gecommuniceerd worden, omdat de veiligheid van dit kanaal niet gegarandeerd kan worden. Dat wil zeggen dat wij géén verslagen, laboresultaten, bepaalde attesten, voorschriften of andere gevoelige informatie meer per mail zullen doorsturen.

-laboresultaten of medische onderzoeken zullen in de (nabije) toekomst raadpleegbaar zijn op een beveiligd patiëntenportaal: https://www.mijngezondheid.belgie.be/

-resultaten kunnen wel eventueel afgeprint worden en u kan een kopie komen afhalen in de praktijk op het magneetbord, onder gesloten omslag. Wij willen u wel vragen om deze vraag te beperken tot strikt noodzakelijk, om het administratieve werk te beperken. Indien u vragen heeft over een bepaald resultaat, nodigen we u uit om langs te komen op consultatie of te bellen op de uren die hiervoor bestemd zijn (let wel: we kunnen geen consultatie voeren per telefoon).

-het emailadres van de praktijk mag wel gebruikt worden voor praktische of administratieve vragen.

Gezondheidsgegevens over patiënten worden tussen zorgverleners uitgewisseld via de e-healthbox, een beveiligd kanaal, en uiteraard enkel in het belang van de patiënt.

Afspraak annuleren

Beste patiënten, 

Een afspraak annuleren doet u best goed op tijd zodat een andere persoon de afspraak nog kan boeken.
Probeer dit dus meer dan een uur op voorhand te doen. Dit kan online maar ook telefonisch op het nummer 02/428 00 08 ( indien voor 10u of na 18u) of op de nood-gsm (0486/78 65 87)

Indien u tweemaal niet komt naar de consultatie zonder ons hiervan te verwittigen, zijn we genoodzaakt hiervoor bij een volgende consultatie een extra kost aan te rekenen van 10€.
Deze toeslag wordt niet terugbetaald door de mutualiteit. 

( art. 77 Medische plichtenleer: Een schadeloosstelling mag gevraagd worden voor een nutteloos geworden huisbezoek of voor een verzuimde afspraak indien zij niet tijdig werden afgezegd.)

Geen vrije raadpleging meer!

gepost op woensdag 16 november 2016

Beste patiënt
Vanaf maandag 21 november worden alle vrije raadplegingen geannuleerd! Dit betekent dat wij voortaan enkel op afspraak werken.

Om een afspraak te maken, verwijzen wij u graag door naar onze website www.praktijkdetandem.be

Dank voor uw begrip.

Consultatie per mail?

gepost op woensdag 4 mei 2016

Beste patiënten,

Het is niet de bedoeling dat u medische vragen of problemen stelt/bespreekt via email. Hiervoor vragen we u om op afspraak te komen. De mail is als communicatiemiddel bedoeld voor praktische zaken zoals het doorsturen van documenten. Gelieve hiermee rekening te houden. 

Dank voor uw begrip.

Op tijd komen!

gepost op woensdag 4 mei 2016

Beste patiënten,

we merken dat mensen regelmatig te laat komen of helemaal niet komen opdagen. Dit brengt veel tijdsdruk met zich mee en verhindert andere patiënten een afspraak te maken.

Mogen we u erop wijzen dat het echt belangrijk is dat u op tijd komt of ons tijdig verwittigt als u er niet kan zijn. 

Dank voor uw begrip.

Vanaf nu mogelijk betalen per Bancontact!

gepost op maandag 13 oktober 2014

Beste patiënt, Cher patient

wij zijn zeer blij u te kunnen meedelen dat u vanaf heden ook via bancontact kan betalen!