top of page
Melding

Door een technisch probleem zijn we tijdelijk niet bereikbaar via de telefoon. Onze excuses hiervoor.

Melding 2

De deur werkt niet.

Nieuws

WELKOM

Wie zijn wij? 

 

In 2013 startten we als twee studiegenoten (Sylke en Hannah) de praktijk De Tandem op in het hartje van Laken. In 2018 konden we onze derde collega Willem verwelkomen en op dit moment zijn we met drie vaste artsen en een huisarts-in-opleiding. We wonen en werken in het Brusselse en voelen ons ondertussen ook thuis in de boeiende mix van culturen, talen en mensen. 

 

De Tandem staat voor de arts-patiëntrelatie: we hopen als dokter samen met de patiënt in dezelfde richting te fietsen en in onderling overleg tot een goed plan te komen. De weg zal niet altijd vlak en rechtdoor zijn, maar omwegen, heuvels en dalen vormen ook een mooi landschap. Tijd nemen voor elke persoon vinden we belangrijk. In de Tandem zijn we een team: de patiënten zijn gekend door de praktijk en er is regelmatig overleg, waarbij we ons baseren op de huidige richtlijnen (evidence-based medicine).  

 

Onze moedertaal is Nederlands en we spreken ook vlot Frans en Engels. Voor alle vragen of problemen rond gezondheid kan je bij ons terecht. We verlenen zowel acute als chronische zorg aan iedereen van 0-122 jaar, ongeacht cultuur, achtergrond, geslacht of levensovertuiging; we begeleiden zwangerschappen, we zorgen voor mensen in de laatste levensfase, we zien jonge kindjes, mama’s & papa’s, singles, ouderen, jongeren, reizigers, gepensioneerden, vluchtelingen, kunstenaars, ambtenaren, zelfstandigen,… iedereen dus. 

 

Het enthousiasme is blijven groeien tot een droom waar we met zorgverleners van andere disciplines onder één dak kunnen samenwerken. En zo is praktijkhuis Bles ontstaan in 2021. We hopen samen te blijven werken aan een goede en kwaliteitsvolle zorg voor elke Brusselaar, met een breed perspectief op gezondheid en welzijn. 

 

Welkom in De Tandem! 

NIEUWS

Verhuis

We zijn heel verheugd aan te kondigen dat we binnenkort gaan verhuizen! De Tandem zal vanaf 01 maart te vinden zijn in de Pannenhuisstraat 46, 1020 Laken. Dit is zo’n 300 meter verder van de huidige praktijk en even ver van metro Pannenhuis.

We gaan naar een grotere locatie waar we zullen samenwerken met andere zorgverleners, zoals kinesisten, psychologen, een loopbaancoach en een vroedvrouw.

In het begin zal het nog even wennen zijn, we vragen dan ook uw begrip voor de mogelijke ongemakken die door de verhuis veroorzaakt kunnen worden. De online agenda en telefoonnummer blijven hetzelfde.

Belangrijk: de praktijk zal sluiten op donderdag en vrijdag 25 en 26/02 !! We zijn enkel per telefoon bereikbaar op het noodnummer 0486/786587. We helpen u zoveel mogelijk verder per telefoon of mail.

Indien u een dringende afspraak nodig heeft, kunnen we u doorverwijzen naar onze collega’s :
- in Koekelberg : https://spectrummed.be/nl/afspraak/ --> Kies voor praktijk SIMONIS
    Tel: +32 (0)2 538 33 37 – eb.demmurtceps@ofni
- in Jette: https://www.horizon-dr.be/
    Tel: 02 310 86 42

Nieuw adres!

Huisartsenpraktijk De Tandem

Pannenhuisstraat 46

1020 Laken

Tel: 02/428.00.08

Consultaties op afspraak

Open van maandag tot vrijdag

8u15 - 19u00

Online een afspraak maken

Dr. Gilles Depuydt, Huisarts-in-opleiding

 

Met veel plezier stellen wij u onze nieuwe HAIO voor, Dr. Depuydt!

U kan reeds bij hem een afspraak maken via de online agenda.

Ik ben een jonge huisarts in opleiding voor wie de patiënt als persoon steeds centraal staat in elke consultatie. Door op een actieve en continue manier samen te werken met de andere artsen in de praktijk hoop ik mijn eigen vaardigheden te verfijnen en een optimale zorg voor de patiënten aan te bieden. Samen vormen we een team waar iedereen met een zorgvraag bij terecht kan. Ikzelf heb op medisch en humanitair vlak ervaring opgedaan in het binnen- en buitenland, en heb me steeds graag ingezet voor de lokale gemeenschap. Zo heb ik meegewerkt in ziekenhuizen en praktijken van België tot Paraguay, humanitaire hulp verleend aan vluchtelingen in Calais en Brussel, en (hoofd)leider geweest van de lokale jeugdbeweging tijdens mijn jeugd. Buiten de praktijk ben ik een grote muziekliefhebber die steeds te vinden is voor tips en muzikale ontdekkingen!

Tandem_Logo_Schets.jpg
bottom of page