NL FR EN

Richtlijnen voor contact opnemen met de praktijk:

Beste patiënten, gezien het stijgende aantal telefoonoproepen en om zo goed mogelijk beschikbaar te zijn voor dringende oproepen, willen we volgende richtlijn mee geven, zodat u weet voor welke zaken u met ons kan contact opnemen via telefoon of mail:

-labo-resultaten: wij bellen u op een moment dat het past (tussen of na de consultaties) - we proberen dit binnen de week te doen, tenzij anders afgesproken. Heeft u geen telefoontje gehad? Stuur even een mailtje.

-resultaten beeldvorming of andere onderzoeken: terug op afspraak komen voor bespreking resultaat tenzij anders afgesproken. Als u wil weten of we het resultaat ontvangen hebben: stuur even een mailtje.

-voorschrift medicatie: vraag het tijdens de consultatie! En anders: liefst per mail, tenzij dringend, dan mag u bellen. Kom het voorschrift ook binnen de paar dagen ophalen in de hal!

-opmaken attesten/invullen documenten: op afspraak komen, tenzij anders afgesproken, want dit neemt tijd in beslag. 

-afspraak maken? check de website! www.praktijkdetandem.be

-wanneer bellen? indien u online geen afspraak kan maken de dag zelf;  voor (dringende) vragen die moeilijk per mail kunnen gesteld worden of (dringend) advies - maar opgelet: we kunnen géén consultatie per telefoon doen. U kan ons bereiken op 02/428.00.08 tussen 8.15h-10.00h en 18-19.00h

-wanneer mailen? Email dient NIET voor een consultatie of het bespreken van resultaten. WEL voor praktische vragen of om informatie door te sturen. Emails proberen we binnen enkele dagen te beantwoorden, maar zijn voor ons minder prioritair dan de consultaties.

Email: moc.liamg@mednatedkjitkarpnestrasiuh

-SMS? we communiceren liever NIET via sms! De noodgsm dient voor dringende vragen tussen 10.00-18.00h.

Bedankt voor uw begrip.Afspraak annuleren

Beste patiënten, 

Een afspraak annuleren doet u best goed op tijd zodat een andere persoon de afspraak nog kan boeken.
Probeer dit dus meer dan een uur op voorhand te doen. Dit kan online maar ook telefonisch op het nummer 02/428 00 08 ( indien voor 10u of na 18u) of op de nood-gsm (0486/78 65 87)

Indien u tweemaal niet komt naar de consultatie zonder ons hiervan te verwittigen, zijn we genoodzaakt hiervoor bij een volgende consultatie een extra kost aan te rekenen van 10€.
Deze toeslag wordt niet terugbetaald door de mutualiteit. 

( art. 77 Medische plichtenleer: Een schadeloosstelling mag gevraagd worden voor een nutteloos geworden huisbezoek of voor een verzuimde afspraak indien zij niet tijdig werden afgezegd.)

Vanaf nu mogelijk betalen per Bancontact!

gepost op maandag 13 oktober 2014

Beste patiënt, Cher patient

wij zijn zeer blij u te kunnen meedelen dat u vanaf heden ook via bancontact kan betalen!